Boost your businezz

Boost your businezz is een introductieseminar van Businezz Booster, waar de 4 oprichters enkele succesprincipes en praktische tips zullen meegeven in een dynamisch seminar.

Time management

In het drukke leven van een ondernemer vormt een professioneel time management de absolute basis voor succes.

Marketing

Investeren in je marketing resulteert rechtstreeks in meer omzet en kwalitatiever clienteel.

Topverkoper

Kennis en inzichten verwerven over ‘sales’ is van essentieel belang voor elk bedrijf. Je salesaanpak is rechtstreeks verantwoordelijk voor klanten, omzet en uiteindelijk ook de winst van je bedrijf.

Public speaking

Met impact leren spreken voor publiek is een vaardigheid die iedereen kan leren, mits de nodige kennis en praktijkoefening.

Zelfmanagement

“If it has to be, it starts with me”

Een onderneming aansturen begint bij het aansturen van jezelf. Je kan geen andere mensen coachen als je jezelf niet kan coachen.

Peoplemanagement

Sterke mensen aanwerven en leren behouden op lange termijn staat of valt met een grondige kennis en correcte praktische toepassing van peoplemanagement.

Talentenpaspoort

Het woord ‘talent’ dekt vandaag vele ladingen. Lees 10 verschillende teksten over talent en je hebt wellicht 10 verschillende definities. Wie ziet er door het bos de bomen nog ?
Het talentenpaspoort gebruikt daarom het unieke concept “WERKelijk talent”.

Sport- en voedingsstrategie

Succesvol ondernemen is topsport! Om succesvol een zelfstandige carrière uit te bouwen en/of een bedrijf te runnen moet je in staat zijn om op lange termijn te kunnen presteren zonder dat dit ten koste gaat van je gezondheid.

Digitale transformatie

De digitale sneltrein dendert voort en brengt verandering, opportuniteiten en uitdagingen. Er zijn ook nieuwe handige tools die ondernemen makkelijker maken door productiviteits- en tijdswinst.

Assertiviteit en moeilijke boodschappen brengen constructief brengen

Meer info binnenkort

Kalender seminars

Een van onze seminaries bijwonen? Hieronder vind je de data van onze volgende seminars.

[add_eventon_list number_of_months="12" event_count="30" cal_id="seminaries" hide_past="yes" ux_val="1" hide_month_headers="no" hide_empty_months="yes" ]

Pin It on Pinterest