Skip to content

HR Tech tools

HR tech tools | Voor bedrijven

Vanuit onze praktijkervaring als recruitment agency en in samenwerking met sterke preferred partners, kunnen we ondersteuning bieden om de interne sales- en recruitment processen van jouw bedrijf te optimaliseren. Dit via de implementatie van HR tech tools. Deze hebben een positieve impact op je sales management, je employer branding, spontane instroom van kwalitatieve kandidaten, alsook het selectieproces van nieuwe kandidaten.

Recruitment

Customer Relationship Managementtool (CRM)

Prospectie, upselling, crossselling, interne communicatie binnen salesteams, opmaak van offertes en opvolging van prospects staat of valt met de implementatie en consequente opvolging van een eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken CRM-systeem.

Via een sterke CRM kan je salesteams efficiënter doen werken, waardoor de resultaten en motivatie binnen je commercieel team aanzienlijk verhogen.

Applicant tracking System (ATS)

Je kan enkel groeien via sterke mensen in je team. Als bedrijf is het dan ook een must om te werken aan een sterke employer branding. Er is vandaag meer dan ooit een war for talent op de markt. Sterke mensen krijgen dan ook regelmatig aanbiedingen en hebben opties. Sterke mensen zijn dan ook gezond kritisch voor welke werkgever ze ‘willen’ werken.

De presentatie van je bedrijf en je openstaande vacatures online is een belangrijke eerste stap om je te profileren als hot employer brand. Dit laat zien dat je een bedrijf bent dat innovatief, creatief en digitaal mee is in een steeds evoluerende markt. Een ATS kan je op een gemakkelijke manier helpen bij de presentatie van je openstaande vacatures, alsook de organisatie en communicatie naar kandidaten toe in het selectieproces.