Skip to content

Opleidingen

Opleidingen voor bedrijven

We organiseren onze opleidingen op maat van jouw bedrijf. Datum en locatie kunnen in onderling overleg afgestemd worden. Qua locatie kunnen we onze opleidingen ofwel intern organiseren, ofwel op een externe locatie, waarbij we de volledige praktische organisatie ter hand nemen.

Verkooptraining

Kennis en inzichten verwerven over ‘sales’ is van essentieel belang voor elk bedrijf. Je salesaanpak is rechtstreeks verantwoordelijk voor klanten, omzet en uiteindelijk ook de winst van je bedrijf. Verhoog je winst via verkooptraining.

Zelfmanagement

Je salesteam aansturen met enkel een focus op de KPI’s kan leiden tot uitgebluste medewerkers. Leer je commerciële mensen kennen en sturen op vlak van zelfcommunicatie en intrinsieke motivatie.

People management

Sterke commerciële mensen werven, behouden en laten presteren staat of valt met een grondige kennis en correcte praktische toepassing van people management. Met deze praktische tips verhoog je de managementskills in je bedrijf.

Zelforganisatie & time management

Vrijheid is de grootste luxe, maar kan aan de andere kant ook de grootste de valkuil zijn voor commerciële mensen. Om sterke salesresultaten te boeken vormt een professioneel time management de absolute basis voor succes.
Digital-Academy-Team normaal

Digitale
transformatie

De digitale sneltrein dendert voort en brengt verandering, opportuniteiten en uitdagingen.Onze digitale expert Frederik De Wachter richt zich via opleiding & coachingop ondersteuning van kmo’s, boekhouders en makelaars.

Communicatievaardigheden

Bouw sterke relaties op met elk type klant, collega of medewerker via ontwikkeling van de professionele communicatievaardigheden en public speaking skills in jouw team. Commercieel resultaat is vooral gebaseerd op communicatie.