Opleiding digitale transformatie

Je administratieve en marketingtools integreren, automatiseren en synchroniseren om efficiënter te kunnen werken? Leer via deze opleiding hoe je je klanten vlot bereikt en hoe je de vele kanalen aanstuurt met gebruik van handige tools en tricks.

We bekijken hoe je jezelf optimaal organiseert met apps die vlot integreren en samenwerken, zodat je een goed overzicht behoudt op je workflows, organisatie en data.
We leren data gebruiken om de feedback van klanten op te volgen of zelfs te monitoren of alle producten en diensten goed draaien. En we leren onze data beschermen.

Samen met digitale expert Frederik De Wachter passen we alle learnings toe om heel klantgericht te werken en kijken daarvoor naar voorbeelden uit binnen- en buitenland.
We bespreken de nieuwste technologie trends en onderzoeken welke uitdagingen en opportuniteiten ze meebrengen voor uw zaak.

En tot slot integreren we de nieuwe technologieën zelf in de opleiding, zodat je er onmiddellijk mee aan de slag kan.

Verwacht jezelf alvast aan een unieke en dynamische opleiding waar praktische kennis en maximale beleving centraal staat!

We organiseren onze opleidingen op maat van jouw bedrijf. Datum en locatie kunnen in onderling overleg afgestemd worden. Qua locatie kunnen we onze opleidingen ofwel intern organiseren, ofwel op een externe locatie, waarbij we de volledige praktische organisatie ter hand nemen.

Wat vinden onze klanten van deze coaching?

Zeer boeiende opleiding voor iedere zelfstandige ondernemer die mee wil zijn met de digitale evolutie en snel wil gevonden worden.

Jonathan De Mil - Miele's Service & repair

Frederik is een heel gedreven persoon en denkt mee met onze onderneming. Zijn tips zijn hands-on en begrijpbaar voor elke bedrijfsleider.