Opleiding zelfmanagement

Meer balans in je leven? Meer motivatie voor jezelf en/of je team? Meer ‘ownership’ stimuleren bij je medewerkers? Meer drive, passie en enthousiasme creëeren bij jezelf en je team? Een onderneming aansturen begint bij het aansturen van elk individu. Als je er als bedrijf in slaagt om de individuele doelstellingen en ambities te aligneren met de bedrijfsdoelstellingen, creëer je motivatie, succes en stabiliteit op lange termijn! 

In deze opleiding leert elke deelnemer zichzelf kennen, motiveren en aansturen om een balans te creëren in het zakelijk- alsook het privéleven.

We organiseren onze opleidingen op maat van jouw bedrijf. Datum en locatie kunnen in onderling overleg afgestemd worden. Qua locatie kunnen we onze opleidingen ofwel intern organiseren, ofwel op een externe locatie, waarbij we de volledige praktische organisatie ter hand nemen.

Thema’s:

 

  • Wordt bewust van je persoonlijke overtuigingen en leer je onderbewustzijn sturen richting succes (NLP).
  • Welke zijn de individuele doelstellingen (zakelijk en privé) die echt motiveren en hoe maak je een actieplan om ze effectief te realiseren?
  • Creëer met de juiste tools een balans binnen je verschillende levensgebieden
  • Teambuilding met actiethema: “Een gezonde geest in een gezond lichaam”.
  • Creëer controle over je eigen leven via een sterke zelforganisatie en planning. Time management in functie van je vooropgestelde doelstellingen.
  • Financieel zelfmanagement. Hoe kan iedereen via een sterke financiële strategie een vermogen opbouwen?