Over ons | Voor bedrijven

Businezz Booster is een jong Belgisch bedrijf van zelfstandige recruiters, consultants en preferred partners. We zijn erkend dienstverlener voor kmo-portefeuille en we richten ons op een 360° sales HR ondersteuning voor kmo’s en grote bedrijven. Dit via sales recruitment, coaching & training.
 
Door onze achtergrond als salesmanager kunnen we goed meedenken vanuit het bedrijfsstandpunt om te streven naar een ideale match. We specialiseren ons in recruitment van commerciële profielen (zonder beperking van sector) en coaching & training voor bedrijven met een commerciële afdeling.
 
Met Businezz Booster haal je een team van specialisten in huis die op een loyale, dynamische en een creatieve manier hands-on mee bouwen aan de verdere groei van jouw bedrijf.
 
Voor ondernemingen en door ondernemers met een sterke focus gericht op resultaat!
 
Wil je graag ook jouw sales team versterken met nieuwe commerciële profielen en/of de werking van je bestaande team optimaliseren?
 
Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek via: info@businezzbooster.be

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

Sales recruitment (met videosollicitatie)

Actieve headhunting van sterke commerciële profielen door salesprofessionals. 100% no-cure-no-pay en betaalbare kwaliteit.

Coaching gericht op sales teams

Verkooptraining, afsluittechnieken, prospectie, leadgeneration via warme aanbevelingen, zelf management & time management.

Ondersteuning optimalisatie interne recruitment processen

Intern efficiënter rekruteren via HR tech tools: CRM, ATS (Applicant Tracking System) en een videotool voor videosollicitatie.

Analyse en strategisch advies

Nood aan een strategische sparringpartner om jouw bedrijf te boosten? Wij tekenen graag samen met jou je professioneel groeiplan uit.

Coaching gericht op het sales management

Strategisch advies, optimalisatie sales meetings, one-on-one coaching en KPI management via een coöperatieve leiderschapsstijl.

Opleidingen op maat

Professionele en praktijkgerichte opleidingen gericht op de skillset development van jouw commercieel team.

Waarom kiezen voor Businezz Booster?

Hands-on aanpak
Videosollicitatie
Resultaatgericht
Betaalbare kwaliteit
Dynamisch
Totaaloplossing op maat
No cure no pay
Specialisten in sales
Eerlijkheid & loyaliteit