Skip to content

Sales recruitment

Sales recruitment op maat | Voor bedrijven

Sales is de accelerator van je bedrijf. Investeer in een sterke commerciële motor! Je kan als bedrijf enkel kwalitatief en consequent groeien via sterke mensen!

Via een team van specialisten engageert Businezz Booster zich om sterke salesprofielen aan te leveren voor jouw bedrijf. Vanuit een succesvolle praktijkervaring als sales manager leggen we onze kernfocus op commerciële profielen, managers en c-level.

Dus je denkt er aan om mensen aan te werven in jouw bedrijf? Selectie en aanwerving kan heel wat met zich meebrengen en het is van strategisch belang om dit van in het begin op de juiste manier te doen.

Wat zijn potentiële risico’s als je gaat aanwerven?

1. Tijdsinvestering

2. Wat bij een mishire?

3. Sterke kandidaten niet kunnen overtuigen om voor jou te kiezen

Na de screening is het als werkgever dikwijls de kunst om de sterke kandidaten ook effectief te kunnen overtuigen om voor jou te kiezen. Sterke profielen hebben meestal meerdere opties. Een externe recruitmentpartner kan ook in deze fase een bemiddelende rol opnemen om deze toppers op een neutrale manier te coachen om voor jouw bedrijf te kiezen. Er is niets zo vervelend als de boodschap van een topkandidaat die bij één van jouw concurrenten heeft getekend, nietwaar?

4. Mogelijkheid tot reputatieschade

Onze selectieprocedure:

Wij werken ‘no cure, no pay’ door ten eerste pas te factureren nadat de nieuwe kandidaat contractueel wordt aangenomen en ten tweede door de aanbrengvergoeding niet in 1 keer te factureren, maar te spreiden.

De belangrijkste voordelen voor u:

Wil je graag ook jouw team versterken met nieuwe commerciële profielen en/of de werking van je bestaande interne recruitment processen optimaliseren via de implementatie van HR tech tools?

Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek via: recruitment@businezzbooster.be

Een vraag over sales recruitment of wil je vrijblijvend kennismaken? Vraag hier meer info!

Vraag hier meer info aan over sales recruitment!