Staffing freelance recruiters | Voor bedrijven

 

Vanuit onze praktijkervaring als recruitment agency kunnen we ondersteuning bieden om de interne sales- en recruitment processen van jouw bedrijf te optimaliseren. Dit via outsourcing van zelfstandige recruiters en/of HR business partners met een commerciële drive. We kunnen jou ondersteunen op vlak van actieve headhunting, vacatureopmaak, screening en selectie, implementatie van HR tech tools, employer branding en/of de onboarding van nieuwe medewerkers.

De mensen die wij outsourcen worden zorgvuldig geselecteerd en met regelmaat ook bijgeschoold door Businezz Booster. Op deze manier garanderen we de kennis, het commercieel DNA en de hands-on attitude van elk van onze recruiters of HR business partners. In alle vrijheid beslis je zelf over het aantal dagen je beroep wil doen op de ondersteuning van onze mensen in jouw bedrijf.

Recruitment process optimization

  1. Opzet van marketing tools en kanalen om instroom van nieuwe kandidaten te realiseren.
  2. Attractieve vacatureopmaak om sterke kandidaten intrinsiek te motiveren.
  3. Implementatie van HR tech tools: ATS, CRM, meeting management tool.
  4. Screening en selectie. Dit op een gezonde kritische manier, maar ook met de nodige commerciële flair om sterke profielen te kunnen overtuigen om voor jou te kiezen.
  5. Onboarding structureren. Via een duidelijk plan van aanpak en via toewijzing aan de juiste interne peters of meters om nieuwe medewerkers zo snel mogelijk productief krijgen.

Employer branding

  1. Begeleiding van het social media management omtrent de ‘employer branding’ van jouw bedrijf met als doel een hot employer brand te worden:
  • Testimonials van bestaande medewerkers
  • Foto’s van het bedrijf en van het team
  • Artikels, blogs en/of de aankondiging van nieuwe medewerkers
  • Social media beheer

2. Feedback kandidaten. Mond aan mond reclame blijft ook op vlak van employer branding de beste vorm van reclame. Transparante en snelle feedback geven aan kandidaten is niet altijd leuk, maar wel ontzettend belangrijk voor de reputatie van je bedrijf.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op vlak van Staffing van Freelance Recruiters? Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek via: recruitment@businezzbooster.be

Loading