Heb je commercieel talent en wil je graag je professionele horizon verruimen?

Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek! (Fysiek of via videocall)

Jouw carrièrepartner

Via onze 360° sales ondersteuning voor bedrijven gaan we bij onze opdrachtgevers verder dan een klassieke recruiter. Door deze aanpak hebben we een sterke band met onze opdrachtgevers, waardoor we nog beter kunnen inschatten bij welk bedrijf jouw ideale match ligt.

Commerciële carrièrekansen op maat – Competentieanalyse – Videosollicitatie – Sales academy 

Vincent Sempels

Commercieel adviseur Tryba

Via de competentiemeter werden de belangrijkste zaken en juiste vragen gesteld om mijn profiel op te meten. Van daaruit werd er gezocht naar een perfecte jobmatch.

De stappen die Businezz Booster onderneemt om een zo correct mogelijk beeld te scheppen van de capaciteiten van de kandidaat is zeker een aanrader voor werkzoekende.

Iani Eelen

Operations manager WOW

De manier waarop Businezz Booster mij geheadhunt heeft voor mijn nieuwe functie bij WOW was puik werk! Zij hadden overduidelijk de tijd genomen om het bedrijf van hun opdrachtgever en het profiel zij zochten perfect te beheersen.
Hun interesse en diepgaande vragen naar mijn profiel en de eventuele match met het bedrijf waren heel doortastend! Ik heb een geweldige job in de wacht kunnen slepen.

Niels Wouters

Vastgoedmakelaar , LOTB

Simpelweg recruitment zoals het hoort. Van minuut 1 krijg je het gevoel dat ze verder kijken dan enkel wat er op je CV staat.
De meerwaarde die ze bieden ligt ook in de combinatie van hun persoonlijke en professionele aanpak.
Heel fijn samenwerken en de samenwerking met Businezz Booster heeft me een fantastische nieuwe opportuniteit opgeleverd.