Skip to content

Competentieanalyse

Competentieanalyse

Onder het motto “zelfkennis is het begin van alle wijsheid”, staan we jou graag bij in een grondige analyse van jouw talenten, vaardigheden, karakter en jouw ambities om samen met jou aan de slag te gaan in de zoektocht naar nieuwe professionele opportuniteiten die volledig matchen met jouw verwachtingen.

Welke zijn de kernfactoren die meespelen in een ideale match?

Met het oog op een nieuwe carrière is het de kunst om jezelf biedend op te stellen en op zoek te gaan naar een professionele omgeving waar je jezelf kan zijn. Welke zijn voor jou de kernfactoren die meespelen in het streven naar een ideale match?

  1. Karaktermatch met jouw toekomstige directe collega’s. Welk type karakter ben jij?
  2. De waarden en attitude. Welke waarden draag jij hoog in het vaandel?
  3. Wat is de manier van communiceren en rapporteren?
  4. Ambitie. Wat is jouw persoonlijke ambitie en wat is het langetermijn perspectief bij jouw potentiële nieuwe werkgever?
  5. Welke leiderschapsstijl hanteert het bedrijf en in welke stijl voel jij jezelf het beste? En wie zijn de leidinggevenden?
  6. Is er mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling via coaching en opleiding?
  7. Hoe digitaal fit is het bedrijf?
  8. Kom je in een sector of businessmodel terecht dat futureproof is?
  9. Welk type verdienmodel past het beste bij jou?

Ongetwijfeld zijn er nog andere factoren die meespelen in de zoektocht naar jouw ideale match. Via onze competentieanalyse gaan we aan de hand van je antwoorden een beter beeld kunnen vormen van je persoonlijke criteria zijn in de zoektocht naar een nieuwe professionele opportuniteit.

Vraag volledig gratis en vrijblijvend via onderstaande knop jouw persoonlijke competentieanalyse aan. Na het invullen van de online competentieanalyse ontvang je via PDF een verslag in jouw mail met een overzicht van de vragen en jouw antwoorden.

Aan de hand van deze analyse kunnen we je een gericht aanbod doen van relevante vacatures ten opzichte van jouw verwachtingen.