Over ons

Businezz Booster is een jong Belgisch bedrijf van zelfstandige recruiters, consultants en preferred partners. We zijn erkend dienstverlener voor kmo-portefeuille en we richten ons op een 360° sales HR ondersteuning voor kmo’s en grote bedrijven. Dit via sales recruitment, coaching & training.
 
Door onze achtergrond als salesmanager spreken we dezelfde commerciële taal en denken we samen met jou mee om te streven naar een ideale match bij een potentiële nieuwe werkgever.
 
Met Businezz Booster haal je een team van specialisten in huis die op een loyale, dynamische en een creatieve manier samen met jou op zoek gaan naar nieuwe professionele opportuniteiten op maat van jouw verwachtingen. We profileren ons dus graag als jouw persoonlijke carrièrepartner en we specialiseren ons in commerciële carrièrekansen (sales, sales management en c-level en zonder beperking van sector).
 
Na een persoonlijk kennismakingsgesprek maken we samen een analyse van je talenten, vaardigheden, karakter en ambitie. Op basis van deze info presenteren we onze relevante vacatures en we begeleiden je in het kennismakingsproces bij onze opdrachtgever, met mogelijkheid tot videosollicitatie, waardoor je slaagkansen op uitnodiging voor een eerste kennismakingsgesprek aanzienlijk stijgen. 
 
Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek via: recruitment@businezzbooster.be

Wat kunnen wij voor jouw carrière betekenen?

Competentieanalyse

Samen met jou maken we een analyse van je talenten, vaardigheden, karakter en ambitie en presenteren we je opportuniteiten op maat.

Videosollicitatie

Via een handige videosollicitatie tool kunnen we je slaagkansen op een eerste kennismaking bij onze opdrachtgevers aanzienlijk verhogen.

Sales academy

Professionele en praktijkgerichte commerciële webinars gericht op de ontwikkeling van jouw commerciële skills.

Waarom kiezen voor Businezz Booster?

Hands-on aanpak
Videosollicitatie
Resultaatgericht
Maatwerk
Dynamisch
Ondernemende attitude
Persoonlijke begeleiding
Specialisten in sales
Eerlijkheid & loyaliteit