Intake gesprek

Een leider leidt vaak een éénzaam bestaan. Je bent verantwoordelijk voor de richting van je bedrijf en elke beslissing heeft gegarandeerd een impact op je bedrijf. Een dagelijkse workload creëert vaak tunnelvisie en dat maakt het soms een hele uitdaging om de zaken vanuit een gezond strategisch perspectief te blijven bekijken.

Nood aan een strategische partner?

Ben je er van overtuigd dat een nieuwe frisse input vanuit een helikopterperspectief een positieve impact kan hebben op de verdere koers van jouw onderneming?

Het intake gesprek is een grondige analyse dewelke we persoonlijk maken met jezelf als bedrijfsleider en/of de leidinggevenden binnen je bedrijf.
Deze analyse omvat alle aspecten dewelke noodzakelijk zijn om een bedrijf succesvol aan te sturen. We bekijken zowel de huidige manier van werken, de toekomstplannen, de strategie, jouw persoonlijk takenpakket en vaardigheden, alsook de bedrijfsprocessen en digitale tools.

Na deze analyse maken we met onze interne specialisten vanuit meer dan 60 jaar succesvolle praktijkervaring een duidelijk verslag en adviesrapport over wat geoptimaliseerd kan worden en hoe je dit best aanpakt in de praktijk.

In alle vertrouwen bekijken we achteraf deze resultaten samen met jou.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Loading

Pin It on Pinterest