Coaching op maat

Coaching op maat voor ondernemers en/of leidinggevenden. Analyse en bijsturing van de huidige werking en hands-on ondersteuning vanuit een extern perspectief.

Opleidingen

Professionele en praktijkgerichte opleidingen voor ondernemers, leidinggevenden en bedrijven met als doel positieve resultaten te stimuleren.

Aanwervingen op maat

Na een kennismakingsgesprek engageert Businezz Booster zich om sterke nieuwe profielen aan te leveren met kernfocus op commerciële profielen, managers en C-level.

Professionele diensten en digitale tools

Optimalisatie en integratie van professionele diensten en digitale tools met als doel jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en een efficiëntere werking te bekomen.

Analyse en strategisch advies

Via een gedigitaliseerde intake en bedrijfsthermometer maken we samen met jou een grondige analyse van de werking in jouw bedrijf, gekoppeld aan een concreet actieplan om de resultaten te verbeteren.

Teambuilding

Creëer samenhorigheidsgevoel binnen je bedrijf. Leer je medewerkers kennen en benut de individuele talenten optimaal. Maak van je teambuilding een rendabele investering in plaats van een kost.

Pin It on Pinterest