Borg-bouw

De gebroeders Borgmans zijn reeds tientallen jaren bedrijvig in de bouwwereld.Ondertussen is Borg-Bouw NV uitgegroeid tot een belangrijk algemeen bouwbedrijf in België en de ons omringende landen. Het bedrijf is een belangrijke speler m.b.t. algemene aannemingen, restauratie van gebouwen, restauratie van meubelen, schrijnwerkerij en dit voor particulieren, industriële investeerders, bedrijven en openbare diensten. Sinds kort zijn wij partner op vlak van recruitment voor openstaande vacatures.

Hasselt Millesime

Hasselt Millesime is een toonaangevend bedrijf in kwaliteitswijnen met een verfrissende en dynamische aanpak. In de wijnwereld zijn expertise, betrouwbaarheid en innovatie dé sleutelwoorden tot succes. Vanaf het ontstaan in 1996 heeft Hasselt Millésime deze 3 waarden steeds zeer hoog aangeschreven. Sinds kort zijn we een samenwerking gestart op vlak recruitment voor salesprofielen en een commercieel coachingstraject.

Infrax

Infrax verzorgt de exploitatie, het onderhoud en de ontwikkeling van alle leidinggebonden nutsvoorzieningen (aardgas, elektriciteit, kabeltelevisie en / of riolering). Voor Infrax verzorgden wij het dagseminarie ‘Balanced Leadership’ + teambuilding voor de leidinggevenden van Infrax Lubbeek.

Kwadro

Kwadro, al 15 jaar betrouwbare partner voor ramen en deuren staat garant voor: kwaliteit, persoonlijke aanpak, vakkennis, sterke service en specialisatie in renovatie. Sinds kort zijn we bij Kwadro nieuwe partner op vlak van coaching, recruitment en salestraining.

Sterck

Als onderdeel van Roularta Media Group zorgt STERCK via magazines, netwerkevents, video en social media voor een doorgedreven ‘match’ tussen collegabedrijfsleiders. Eentje die niet alleen informatief en entertainend is, maar vooral concreet zakelijk resultaat kan opleveren. Met Sterck hebben wij een samenwerking op vlak van recruitment voor salesprofielen.

Belisol

Belisol, al meer dan 40 jaar betrouwbare partner voor ramen en deuren staat garant voor: persoonlijke aanpak, professioneel en punctueel, vakkundige plaatsing met liefde voor het vak en kwaliteitsgarantie van 10 jaar. Sinds kort zijn we bij Belisol nieuwe partner op vlak van coaching en recruitment.

Leuven Bears

Met een gezonde competitiespirit gaan wij geen uitdaging uit de weg en engageren we ons voor Leuven Bears op vlak van het aantrekken van nieuwe sponsors en het organiseren van een echte businesscommunity rondom dit Leuvense topteam! Als vaste waarde in de Euromillions League (1ste nationale) en met meer dan 47 ploegen vormt Leuven Bears één van de grootste basketverenigingen van België. Met het aantrekken van nationale bondscoach Eddy Casteels maakt Leuven Bears ook direct zijn ambitie bekend om samen met spelers, sponsors en alle sympathisanten de top te willen bereiken!

Pin It on Pinterest

X