Time management

In het drukke bedrijfsleven vormt een professioneel time management de absolute basis voor succes.

Marketing essentials

Investeren in je marketing resulteert rechtstreeks in meer omzet en kwalitatiever clienteel.

Topverkoper

Kennis en inzichten verwerven over ‘sales’ is van essentieel belang voor elk bedrijf. Je salesaanpak is rechtstreeks verantwoordelijk voor klanten, omzet en uiteindelijk ook de winst van je bedrijf.

Public speaking

Met impact leren spreken voor publiek is een vaardigheid die iedereen kan leren, mits de nodige kennis en praktijkoefening.

Zelfmanagement

“Uitgeblust of vol goesting?”

Je mensen aansturen met enkel een focus op de KPI’s kan leiden tot uitgebluste medewerkers. Leer jezelf en je mensen kennen en sturen op vlak van zelfcommunicatie en intrinsieke motivatie.

Peoplemanagement

Sterke mensen aanwerven, behouden en laten presteren staat of valt met een grondige kennis en correcte praktische toepassing van peoplemanagement.

Digitale transformatie

De digitale sneltrein dendert voort en brengt verandering, opportuniteiten en uitdagingen. Er zijn ook nieuwe handige tools die ondernemen makkelijker maken door productiviteits- en tijdswinst.

Assertiviteit en moeilijke boodschappen constructief brengen

Wie de techniek van assertiviteit goed beheerst onderhoudt opvallend betere relaties en oogst hierdoor betere resultaten in zijn samenwerking met anderen. Daarnaast leert u in deze opleiding moeilijke boodschappen op een constructieve manier brengen.

De kracht van non-verbale communicatie

We communiceren voortdurend. Maar we communiceren ook continue zonder te praten. De impact van non-verbale communicatie (NVC) blijkt zelfs een stuk groter te zijn dan die van woorden. Onbewust reageert de mens immers meer op non-verbale dan op verbale signalen.

Boost your social media

Wil je maximaal rendement halen uit social media (LinkedIn, Facebook, Instagram) en dit dadelijk toepassen in je bedrijf? Tijdens dit dagseminar worden de handvaten aangereikt om ook jouw social media professioneel te boosten.

VLOG je BLOG

Jouw bedrijfsboodschap voor camera!

In dit dagseminar worden je public speaking skills als bedrijfsleider professioneel getraind en maken we ‘hands-on’ een professionele VLOG van jouw persoonlijke bedrijfsboodschap.

Skyhigh seminar

Om echt impact te maken zetten we in op unieke beleving, waarbij met de deelnemers letterlijk vanuit een ‘helikopterview’ aan de slag gaan met de opmaak van ieders persoonlijke doelstellingen en een concreet actieplan.

Customer Experience

In een tijdperk van massale digitale communicatiemogelijkheden gaat de kunst van sterke ‘persoonlijke communicatie’ steeds meer achteruit. Nochtans zijn het net deze vaardigheden die zorgen voor tevreden klanten. In deze opleiding leggen we de focus op het optimaliseren van de fysieke touchpoints in de customer journey om te streven naar een optimale ‘Customer Experience’! 

Pin It on Pinterest