Boost your energy

Succesvol ondernemen is topsport! Om succesvol een zelfstandige carrière uit te bouwen en/of een bedrijf te runnen moet je in staat zijn om op lange termijn te kunnen presteren zonder dat dit ten koste gaat van je gezondheid.

Een goede sport en voedingsstrategie zijn hierbij onontbeerlijk en begint bij kennis en bewustzijn van welke impact voeding heeft en leer de sterktes en zwaktes van je eigen lichaam kennen op vlak van fysieke belastbaarheid.

Daarnaast gaan we in deze opleiding ook jouw talenten in kaart brengen om je tijdsbesteding gaan af te stemmen op je werkelijke talenten, dewelke je energie zullen geven.

Voor wie?
  • voor ieder die eindelijk eens duidelijk wil weten waar zijn/haar potentieel ligt
  • leidinggevenden die de prestaties van hun team willen optimaliseren door inzicht en taakverdeling op basis van talenten
  • een onderneming die in een ‘change-fase’ zit en de rendabiliteit per functie wil analyseren op basis van talenten

Samen met Maarten Gybels (gerenommeerd sportcoach en gecertificeerd talentenpaspoortcoach) gaan we in een interactieve dagopleiding jouw persoonlijke sport- en voedingsstrategie optimaliseren en je ware talenten leren ontdekken.

Verwacht jezelf alvast aan een unieke en dynamische dag waar praktische kennis, netwerken en maximale beleving centraal staat!

Durf investeren in je professionele groei en schrijf je nu in!

Tot binnenkort!

Kalender

Deze opleiding bijwonen? Hieronder vind je de data van onze volgende opleidingen.

Juni

20jun09:0017:00Boost your energy

September

26sep09:0017:00Boost your energy

December

12dec09:0017:00Boost your energy

Potentiële locaties voor deze opleiding:

Loading

Pin It on Pinterest

X