De kracht van non-verbale communicatie

We communiceren voortdurend. Maar we communiceren ook continue zonder te praten. De impact van non-verbale communicatie (NVC) blijkt zelfs een stuk groter te zijn dan die van woorden. Onbewust reageert de mens immers meer op non-verbale dan op verbale signalen.

Hoe kunnen we deze non-verbale communicatie dan best inzetten en toepassen om de impact van onze communicatie sterk te verbeteren ? Als leidinggevende, als salesmedewerker, als onthaalmedewerker, als teamleader , als werfleider, als manager , …

In deze opleiding overlopen we het hele scala van non-verbaal gedrag en signalen en gaan op deze topics uitgebreid in. Door non-verbaal gedrag beter te begrijpen kunnen we er ook bewuster mee omgaan en het ombuigen tot een extra kracht en troef in onze communicatie

Een boeiend en positief confronterend thema waarbij iedereen intensief en actief wordt betrokken. Meer impact van uw communicatie naar anderen gewaarborgd !

Wil je graag eens kennismaken?

Laat je gegevens na en we contacteren je zo spoedig mogelijk voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tot binnenkort! 

Locaties en data

We organiseren onze opleidingen op maat van jouw bedrijf. Datum en locatie kunnen in onderling overleg afgestemd worden. Qua locatie kunnen we onze opleidingen binnen je bedrijf organiseren ofwel op een externe locatie, waarbij wij de volledige praktische organisatie ter hand nemen.

Loading

Pin It on Pinterest