Aanwervingen op maat

De waarde van je onderneming is gelijk aan de waarde van je menselijk kapitaal! Om professioneel te kunnen groeien moet je jezelf omringen met sterke mensen. 

Via een team van specialisten engageert Businezz Booster zich om sterke profielen aan te leveren voor jouw bedrijf. Vanuit een jarenlange succesvolle praktijkervaring leggen we onze kernfocus op commerciële profielen, managers en c-level. 

Onze selectieprocedure:

1. Samen met jou bepalen we de ‘criteria’ waaraan de kandidaten moeten voldoen.

2. Headhunting via onze gekende methodes, in dewelke we meer dan 60 jaar succesvolle praktijkervaring hebben om sterke profielen te rekruteren.

3. Voorselectie op basis van de ‘criteria’.

4. Na onze voorselectie zorgen wij voor introductie bij jouw bedrijf voor een eerste kennismakingsgesprek met de nieuwe kandidaat.

5. Op regelmatige basis doen we een evaluatie + feedback + bijsturing (indien nodig) samen met de bedrijfsleider en/of de HR-manager.

6. In alle vrijheid beslis je zelf wie je uiteindelijk wil aanwerven.

Wij vragen geen exclusiviteit en werken ‘no cure, no pay’ door ten eerste pas te factureren nadat de nieuwe kandidaat contractueel wordt aangenomen en ten tweede door de aanbrengvergoeding niet in 1 keer te factureren, maar te spreiden.

Loading

Pin It on Pinterest