Preferred partner

Via een intake gesprek maken we een analyse van alle werkpunten binnen een bedrijf. Op basis van deze analyse maken we een adviesplan op maat en trachten we te streven naar een totaaloplossing voor elke KMO.
Deze oplossing bieden we via onze eigen interne ervaringsdeskundigen en/of via externe partnerbedrijven, dewelke we als ‘preferred partner’ voorstellen. Op die manier kan een onderneming via 1 aanspreekpunt een totaaloplossing bekomen.

Onder de ‘preferred partners’ van Businezz Booster zullen geen concurrenten van elkaar aangesteld worden. Bestaande partners worden om goedkeuring gevraagd bij nieuwe aanvragen.

Het product en/of dienst van elke preferred partner zal mee opgenomen worden in het totaalaanbod van de commerciële afdeling van Businezz Booster.  Het effectieve commercieel gesprek zal de ‘preferred partner’ zelf moeten uitvoeren. Het commercieel team van Businezz Booster zorgt voor een warme aanbeveling op basis van een duidelijke behoefte na een intake gesprek.
Elke preferred partner krijgt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de ‘free seminars’ van Businezz Booster, waar zij hun product en/of dienst kunnen kunnen voorstellen aan alle aanwezige ondernemers. Alle aanwezige partners op deze free seminars worden ook opgenomen in de presentatie en commercieel geïntroduceerd worden door de spreker(s).

Interesse om ‘preferred partner’ te worden van Businezz Booster? Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek via: info@businezzbooster.be 

Laten we elkaars businezz versterken! 

Pin It on Pinterest

X