Skip to content

Sales talent

Maak van jouw sales talent een succes

Er komt ontzettend veel kijken bij een bedrijf, maar een van de belangrijkste aspecten hiervan is toch echt de sales. Deze bepalen tenslotte of het bedrijf winstgevend zal zijn of niet en biedt de ondernemer veel kansen. Zo zou deze de winst bijvoorbeeld weer terug in zijn eigen bedrijf kunnen investeren om deze zo nog sneller te laten groeien. Bij Businezz Booster helpen we bedrijven hier graag mee, maar hier kunnen we altijd hulp voor gebruiken.

 

Zo zijn wij altijd op zoek naar nieuw sales talent. Dit zijn mensen die weten hoe ze een product of dienst moeten verkopen en die gedreven zijn om de sales van een bedrijf te laten verbeteren. Als sales talent bent u zelf natuurlijk ook op zoek naar de beste plek voor u om aan de slag te gaan. Hier kunnen we u bij Businezz Booster in ieder geval bij helpen. Op onze website hebben we namelijk een aantal carrièrekansen openstaan en, gezien de belangrijke functie, zijn wij altijd op zoek naar nieuw sales talent! Ziet u een samenwerking met Businezz Booster misschien wel zitten? Hieronder vertellen we u graag meer over wat een samenwerking met Businezz Booster en u als sales talent precies inhoudt.

sales talent

Wat zoeken wij in sales talent?

Allereerst is het misschien handig om even op een rijtje te zetten wat wij bij Businezz Booster precies in een sales talent zoeken. Sales zijn namelijk ontzettend belangrijk voor de bedrijven van onze klanten en het is dan ook belangrijk dat ons nieuwste sales talent over een aantal kwaliteiten beschikt. Door hier streng op te selecteren, zorgen wij ervoor dat wij onze klanten altijd een bepaalde kwaliteitsgarantie kunnen geven. Dit werkt ook voordelig voor onze sales talenten op de lange termijn, aangezien er zo altijd veel werk is.

Een van de belangrijkste eisen voor ons sales talent is dat deze assertief en proactief is. We hebben in deze functie iemand nodig die actief meedenkt en zelf ook met ideeën komt. Ook is het belangrijk dat deze persoon gedisciplineerd is als deze zichzelf een echt sales talent wilt kunnen noemen. Het is namelijk niet altijd even makkelijk, maar juist het doorzettingsvermogen is op die momenten ontzettend belangrijk. Verder zoeken wij iemand als sales talent die een echte people person is en mensen goed kan inschatten, aangezien dit uiteindelijk ook zal helpen bij het maken van sales. Als laatste is het belangrijk voor ons dat een nieuw sales talent al relevante ervaring heeft. Uiteraard is er altijd ruimte om te blijven leren en te blijven groeien, maar wij moeten onze klanten een bepaalde standaard kunnen garanderen en daarom is het belangrijk dat het sales talent waar wij een samenwerking mee aangaan al ervaring hebben.

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met Businezz Booster?

Waarom zou u als sales talent dan precies met Businezz Booster willen samenwerken? Een van de grootste voordelen van een samenwerking met ons bedrijf is dat u direct deel uitmaakt van een snelgroeiende onderneming. Hoewel wij al een aardig klantenbestand hebben opgebouwd, blijft ons bedrijf ieder jaar groeien en zijn wij inmiddels een belangrijke speler als het aankomt op het bevorderen van de sales van bedrijven. Ook zijn wij trots op het enthousiaste team dat wij door de jaren heen hebben gebouwd en dit enthousiasme werkt dan ook aanstekelijk. Deze werksfeer in combinatie met alle doorgroeimogelijkheden bij Businezz Booster maakten het voor onze werknemers zo aantrekkelijk om met ons aan de slag te gaan.

 

Een ander voordeel van een samenwerking met Businezz Booster is dat ons team bestaat uit mensen die hard willen werken. Wij geloven namelijk in het helpen van elkaar in plaats van over iemand anders rug promotie te maken. Dit zult u als sales talent dan ook snel genoeg merken, aangezien het team altijd transparant is en elkaar iedere dag weer verbetert. Als laatste is het uurloon dat wij onze sales medewerkers bieden niet mis en dan ook zeker een belangrijke drijfveer voor de meesten.

Wie zijn wij bij Businezz Booster?

Wie zijn wij bij Businezz Booster dan precies? Businezz Booster is een bedrijf dat andere bedrijven graag helpt om te groeien. Dit doen wij op verschillende manieren, zoals bijvoorbeeld het verbeteren van de sales van een bedrijf. Wij ondersteunen ondernemingen echter ook op andere vlakken, zoals bijvoorbeeld in de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden of met hulp in de digitale transformatie.

Al onze medewerkers zijn echte experts op het gebied van het ontwikkelen en laten groeien van ondernemingen, waardoor wij ieder bedrijf altijd goed verder kunnen helpen. Hiervoor hebben wij dan ook altijd nieuw sales talent nodig die ons kan helpen om andere bedrijven te verbeteren!

Team Businezz Booster

Hoe gaan we bij Businezz Booster te werk?

De werksfeer en het brutoloon met alle voordelen erbij zijn natuurlijk goede redenen om bij Businezz Booster als sales talent aan de slag te gaan, maar hoe gaan we bij Businezz Booster dan precies te werk? Wanneer wij een samenwerking aangaan met nieuw sales talent zal deze kunnen profiteren van ons persoonlijke coaching programma. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat al onze sales medewerkers goed zijn opgeleid en wij willen ons ruime klantenbestand ook een bepaalde kwaliteit kunnen garanderen. Tijdens dit persoonlijk coaching programma ligt de focus dan ook op uw persoonlijke ontwikkeling, zodat zowel u, het sales talent, als wij bij Businezz Booster gebaat zullen zijn bij een samenwerking.

 

Als sales talent bij Businezz Booster zal u bij verschillende bedrijven aan de slag kunnen gaan. Hierbij krijgt u veel verantwoordelijkheden die in het begin nog overweldigend kunnen lijken, maar daarom bieden wij u ook ten alle tijden meer dan genoeg begeleiding aan. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat u zich kunt blijven ontwikkelen terwijl u voor ons werkt als sales talent. 

wil je vrijblijvend kennismaken? Vraag hier meer info!

Is uw interesse inmiddels gewekt? Neem dan eens een kijkje bij de vacatures die wij hebben openstaan voor sales talent op onze website. Wij geloven dat we u bij Businezz Booster een hoop kunnen bieden en dat wij allebei enorm zullen profiteren van een goede samenwerking. Voor meer informatie of bij verdere interesse kunt u altijd vrijblijvend een gesprek met een van onze medewerkers inplannen!