Digitale transformatie

Leer op ons dagseminarie hoe je je klanten vlot bereikt en hoe je de vele kanalen aanstuurt met gebruik van handige tools en tricks.

We bekijken hoe je jezelf optimaal organiseert met apps die vlot integreren en samenwerken, zodat je een goed overzicht behoudt op je workflows, organisatie en data.
We leren data gebruiken om de feedback van klanten op te volgen of zelfs te monitoren of alle producten en diensten goed draaien. En we leren onze data beschermen.

Samen met digitale expert Frederik De Wachter passen we alle learnings toe om heel klantgericht te werken en kijken daarvoor naar voorbeelden uit binnen- en buitenland.
We bespreken de nieuwste technologie trends en onderzoeken welke uitdagingen en opportuniteiten ze meebrengen voor uw zaak.

En tot slot gebruiken we de nieuwe technologieën zelf in het seminarie, zodat je er onmiddellijk mee aan de slag kan.

‘Digitale Transformatie’ is een dagseminar, dewelke in een cluster van verschillende dagseminars georganiseerd wordt op een toplocatie. Deze cluster zal Businezz Booster elk kwartaal organiseren onder de noemer van ‘Businezzpool’.
Tijdens de pauzes en na het seminar zal je de mogelijkheid hebben om te kunnen netwerken met andere ondernemers. Na het seminar komen we met de sprekers en deelnemers van alle andere opleidingen samen en zal je, vergezeld van een hapje en drankje, getrakteerd worden op een ‘special surprise’!

Verwacht jezelf alvast aan een unieke en dynamische dag waar praktische kennis, netwerken en maximale beleving centraal staat!

Durf investeren in je professionele groei en schrijf je nu in!

Tot binnenkort!

Potentiële locaties voor dit seminar:

Kalender

Dit seminar bijwonen? Hieronder vind je de data van onze volgende seminars

Maart

28Ma09:0017:00Digitale transformatie

Juni

20jun09:0017:00Digitale transformatie

September

26sep09:0017:00Digitale transformatie

December

12dec09:0017:00Digitale transformatie

Inschrijven of meer info over 'Digitale transformatie'?

7 + 11 =

Pin It on Pinterest

X