Skip to content

Staffing Freelance Recruiters

Staffing freelance recruiters | Voor bedrijven

Vanuit onze praktijkervaring als recruitment agency kunnen we ondersteuning bieden om de interne sales- en recruitment processen van jouw bedrijf te optimaliseren. Dit via outsourcing van zelfstandige recruiters en/of HR business partners met een commerciële drive. We kunnen jou ondersteunen op vlak van actieve headhunting, vacatureopmaak, screening en selectie, implementatie van HR tech tools, employer branding en/of de onboarding van nieuwe medewerkers.

De mensen die wij outsourcen worden zorgvuldig geselecteerd en met regelmaat ook bijgeschoold door Businezz Booster. Op deze manier garanderen we de kennis, het commercieel DNA en de hands-on attitude van elk van onze recruiters of HR business partners. In alle vrijheid beslis je zelf over het aantal dagen je beroep wil doen op de ondersteuning van onze mensen in jouw bedrijf. 

Recruitment process optimization

Employer branding

1. Begeleiding van het social media management omtrent de ‘employer branding’ van jouw bedrijf met als doel een hot employer brand te worden:

2. Feedback kandidaten. Mond aan mond reclame blijft ook op vlak van employer branding de beste vorm van reclame. Transparante en snelle feedback geven aan kandidaten is niet altijd leuk, maar wel ontzettend belangrijk voor de reputatie van je bedrijf.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op vlak van Staffing van Freelance Recruiters? Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek via: recruitment@businezzbooster.be