Skip to content

KMO-Portefeuille

KMO-Portefeuille

Businezz Booster is geregistreerd dienstverlener voor de kmo-portefteuille voor zowel advies alsook opleiding. Hierdoor kan je als bedrijf genieten van een gedeeltelijke subsidie voor opleidingen of een adviestraject op maat van de noden van jouw bedrijf.

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals bijvoorbeeld strategisch advies, uitwerking van de commerciële bouwstenen of het optimaliseren van je sales management.

Kleine ondernemingen genieten 30% steun, een middelgrote onderneming 20% steun. Het maximale steunplafond per jaar is 7.500 euro steun.

De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

Businezz Booster scoort een gemiddelde beoordeling van 4,8 op 5 (voor ‘opleiding’ en ‘advies’, gebaseerd op 47 beoordelingen).
0%