Skip to content

Partners

Partners

Omdat we onze klanten graag op alle vlakken willen verder helpen werken we samen met zorgvuldig geselecteerde ‘preferred partners’. Op die manier kunnen we voor elke behoefte een oplossing bieden en hoef je zelf geen kostbare tijd te verliezen door op zoek te gaan naar een ontelbaar aanbod op de markt.

Dankzij onze ervaring bij Axis Finance, KPMG, BDO en bij honderden kmo’s hebben we kunnen vaststellen dat cashflowmanagement een essentiële factor is in het overleven. Deze ervaring hebben we vertaald naar Vision2Pay. Onze strikte betalingsopvolgingsprocedures garanderen u een  substaniële verlichting van uw administratieve werklast , een daling van uw overheadkosten en een verbeterde kassituatie waardoor u minder afhankelijk wordt van financiële instellingen. Bezoek de website van Alternatief bvba

Accountants Academy is een uniek online leerplatform voor accountants omdat het de accountant zélf laat kiezen hoe, waar en wanneer hij/zij opleidingen wenst te volgen. Ons leerplatform is enorm gebruiksvriendelijk en 24/7 online beschikbaar, zowel via pc, tablet en smartphone, waardoor iedere accountant hiermee onmiddellijk eenvoudig aan de slag kan. Onze opleidingen zijn erkend door het beroepsinstituut ITAA. Langere opleidingen splitsen we op in kortere modules en via het afwisselend gebruik van videomateriaal, cases, praktische voorbeelden, oefeningen, rollenspellen, kennisvragen, bijlagen, templates, etc. maken wij het voor jou zo interessant mogelijk onze opleidingen te volgen. Dit alles aan een zeer laagdrempelige formule. Ons doel is met ons leerplatform zoveel mogelijk kantoormedewerkers te bereiken om zo het accountantskantoor kwalitatief te helpen groeien. Bezoek de website van Accountants Academy.

AccountancyVandaag is het onafhankelijk platform voor Accountants en iedereen die nieuws, innovatie, trends, software, jobs & stages, diensten en andere ontwikkelingen in en rond accountancy, automatisering en adviesverlening wil ontdekken. Met de private community leg je contact met alle actoren. Bezoek de website van AccountancyVandaag

De software van Anlisa helpt accountants het traditionele factureren van hun prestaties te verlaten. In plaats daarvan stellen we voor om offertes en opdrachtbrieven op te maken op basis van het verwerkte volume. Met de Anlisa software maakt de accountant prijsoffertes en opdrachtbrieven op in een paar minuten. Zijn offertes worden berekend op basis van het aantal verwerkte documenten en de hoofdactiviteit van zijn klant. Zo kan hij altijd rendabel aan de slag.

De Anlisa software is een 100% Belgisch product. Onze keuze voor “Made in Belgium” is een keuze voor kwaliteit, stabiliteit en klantvriendelijkheid. Anlisa is het resultaat van een jarenlange ervaring als accountant en vele gesprekken met confraters. Iedereen beseft dat onze sector in volle evolutie is en meegroeien is dus de boodschap. Een alternatief facturatiemodel biedt een oplossing en Anlisa maakt dat haalbaar voor iedereen in de sector. Bezoek de website van Anlisa.

Bizzcontrol faciliteert accountants om proactief advies aan te bieden, in de taal van de ondernemer. Dankzij hun Plug&Play principe is Bizzcontrol vanaf de eerste dag 100% operationeel. Zo verhoog je direct de toegevoegde waarde naar al jouw klanten, met minimale inspanning. Ontdek meer over Bizzcontrol op de website van Bizzcontrol 

Wij geloven in waardevolle interacties als basis voor sterke klantrelaties. Ons platform stroomlijnt de communicatie van ondernemingen met automatische communicatieoplossingen. bezoek de website van Bothive

ClearFacts is een Belgische technologie-onderneming. ClearFacts is ontstaan in 2013, en concentreert zich volledig op het ontwikkelen van software om accountants en hun klanten efficiënter te laten samenwerken.

Het team achter ClearFacts is een enthousiast, multidisciplinair team. Onze specialisten in web-technologie, cloud infrastructuur, data integratie en klantenondersteuning zorgen er elke dag opnieuw voor dat we de ervaringen van onze klanten en eindgebruikers naar een hoger niveau kunnen tillen. Bezoek de website van  ClearFacts.

CodaBox is een Belgisch bedrijf dat digitale oplossingen aanbiedt aan accountants en ondernemers. We versoepelen financiële processen en zorgen zo voor meer tijd en minder kwartaalstress. Zo dragen we bij aan een eenvoudige en groene boekhouding. We zijn een deel van Isabel Group, de grootste Belgische fintechspeler. Bezoek de website van Codabox

Onze missie : het dagelijkse beheer van Belgische Accountantskantoren vereenvoudigen. Het UBO-register, de antiwitwaswet, GDPR, Wet op de Continuïteit van de Ondernemingen, …  De administratieve procedures van Belgische Accountantskantoren zijn de laatste jaren toegenomen. Eén van de missies van FID-Manager is deze werkdruk minimaliseren, zodat onze gebruikers zich kunnen concentreren op hun echte werk. Bezoek de website van FID-Manager.

Juridische documenten opstellen is niet de kernactiviteit van de accountant, vaak ook niet de kernopleiding. Toch wordt dit (tot een bepaalde grens van waarde of complexiteit) steeds meer van de accountant verwacht. Met Instaclause maakt u contracten, verslaggeving en formulieren op. Geautomatiseerd, kwalitatief en telkens op maat van uw klant. Instaclause is een juridische onderneming die een technologisch pad bewandelt (en niet omgekeerd). Zij beschikt ook over een bereikbare juridische backoffice. Bezoek hier de website van Instaclause.

Snel, accuraat en persoonlijk advies voor jouw onderneming. De Ondernemingsradar is de perfecte tool voor boekhouders, accountants of ondernemers die meer inzicht willen in hun onderneming. Van concurrentieanalyses tot simulaties van bepaalde beslissingen op je eigen bedrijfssituatie. Analyseer het heden op basis van betrouwbare data en bepaal strategisch de toekomst. Bezoek de website van Intellifin.

Justified biedt eindelijk de oplossing om het incasso en gerechtelijk invorderingsproces van openstaande facturen op de voet te volgen en te beheren. No more blackbox! We plaatsen dossiers onmiddellijk bij de juiste invorderingsspelers en volgen nauwkeurig op door een automatisch controlemechanisme. Zo garanderen we de snelste weg tot resultaat. We koppelen bovendien alle data helder en transparante naar je terug voor een optimale ontzorging. Bezoek de website van Justified

Octopus Accountancy Software is met 19 jaar ervaring een gevestigde waarde in de wereld van online boekhoudsoftware. We hebben een enorm gebruiksvriendelijk en voordelig boekhoudpakket ontworpen met het oog op een optimale samenwerking tussen ondernemer en accountant. We luisteren naar onze klanten en voeren regelmatig updates uit om onze software te laten mee evolueren met de veranderende noden. Bezoek de website van Octopus. 

OkiOki is de virtuele buddy die het papierwerk van ondernemers on-track houdt, ervoor zorgt dat ze hun facturen tijdig betalen en zelf tijdig betaald worden en die daarbij alle documenten aan de accountant bezorgt.

Ze gaat daarvoor zelf op zoek naar alle relevante financiële documenten via een integratie met de mailbox, de bankrekening en de kredietkaart-uitgavenstaten van de ondernemer. Zo streeft ze naar maximale automatisatie. En als er toch manuele interventie van de ondernemer nodig is dan brengt ze die via een gamified takenlijstje. OkiOki verlost zo ondernemers en accountants van hun kwartaalstress.

Want geef toe, het enige leuke aan je financiële administratie is het gevoel op het moment dat je er klaar mee bent. En dat noemen we het OkiOki gevoel. Bezoek de website van OkiOki.

Om uw werk zo goed mogelijk te kunnen doen moet u kunnen rekenen op betrouwbare partners. Dat is waarom Partena Professional nauw samenwerkt met de professionals in de sector en u ondersteunt zodat u uw klanten de beste service kan bieden. Als boekhouder, fiscalist, accountant of trustee weet u beter dan wie ook dat uw beroep de laatste jaren sterk geëvolueerd is, en dat al lang meer inhoudt dan cijfers op een rijtje zetten om de rekeningen van uw klanten te maken. Zij doen steeds meer een beroep op uw advies om hun statuut, inkomsten en resultaten te optimaliseren. Bezoek de website van Partena Professional.

SignHere is een eSignature-oplossing die een ongeëvenaarde gebruikerservaring garandeert zonder in te boeten aan veiligheid. Met enkele muisklikken nodigt u ondertekenaars uit. U kunt de status online opvolgen. U kunt kiezen uit een brede waaier van ondertekenmethodes, waaronder eIDAS-conforme Qualified Electronic Signatures. Bezoek de website van Signhere

Het cloudplatform voor de succesvolle accountant van vandaag én morgen. Realtime data. Geautomatiseerde reporting. Focus op samenwerking. De juiste toolkit om nieuwe adviesverlening te ontwikkelen. Bezoek de website van Silverfin.

De Cloud Applicatie die accountants helpt tijd te besparen

TwinnTax is een 100% Belgische applicatie die accountants helpt bij het automatiseren van hun terugkerende taken. De software maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om documenten te verzamelen, gegevens op te halen, documenten te genereren en zelfs aangiften te doen. Bezoek de website van TwinnTax.

Gebruik vandaag je toekomstige pensioenkapitaal om privé te investeren. We denken intensief mee als ondernemer en rekenen scherp als een verzekeringsmakelaar. Bezoek de website van Mijn Vastgoed Pensioen.

Met Willow weet je altijd wat, hoe en wanneer je moet posten om een gezonde presence op social media op te bouwen. Van eenvoudig posten, content inspiratie tot het beste nieuws van overal op internet. Bezoek de website van Willow

Welkom bij Voka, het grootste ondernemersnetwerk van Vlaanderen. Samen zorgen we dat ondernemerschap hier groeit en bloeit, voor het welzijn van iedereen. 
Het netwerk vertegenwoordigt meer dan 18.000 ondernemingen, goed voor meer dan 65% procent van de private werkgelegenheid in Vlaanderen en Brussel.
Sterck is een B2B netwerkorganisatie dat in Limburg, Antwerpen, Oost- en West Vlaanderen op korte tijd uitgroeide tot het belangrijkste regionale zakelijk netwerk van deze provincies. Het businessnetwerk bereikt enkele tienduizenden ondernemers en beslissingsnemers. In combinatie met out-of-the-box netwerkevents op unieke locaties, marketing ondersteuning voor bedrijven via social media (bedrijfsfilms, artikels, foto’s), alsook een fysiek zakenblad, wil onze opdrachtgever een mix zijn van het actief connecteren van zakenpartners (decisionmakers van bedrijven) en het aanreiken van waardevolle redactionele artikels om de bedrijven binnen het zakelijk netwerk met elkaar te verbinden.
Met Adsolut van Wolters Kluwer digitaliseert en automatiseert u tijdsintensieve bedrijfsprocessen
zoals boekhouding en facturatie, aan- en verkoopbeheer, planning, voorraadbeheer, crm,
documentbeheer,… in één compleet ERP-pakket. Vooral kmo’s met complexe administratieve en/of
logistieke processen, zoals groothandels, maakbedrijven, service-, installatie- en bouwbedrijven, of
accountantskantoren boeken grote efficiëntie- en kwaliteitswinst. De Adsolut software wordt in België ontwikkeld voor ondernemers en accountants. Wolters Kluwer is uw trouwe partner en begeleidt uw bedrijf doorheen het digitaliseringsproces. Van begin tot einde, met opleiding en ondersteuning op maat, in de eigen taal en door lokale consultants.