Edfin

Ben je actief als zelfstandig bankagent, bankmakelaar, verzekeringsagent, verzekeringsmakelaar, kredietagent of kredietmakelaar?

Edfin is een opleidingsplatform voor tussenpersonen en medewerkers in de financiële sector. Als officiële partner bundelen we samen met Edfin de krachten om een brede waaier aan opleidingen te bieden voor de ontwikkeling van soft skills.

Bekijk via deze link ons aanbod van opleidingen via Edfin.

Berten Fotografie

Een fotoreportage is de ideale manier om je bedrijf, je medewerkers en je producten en/of diensten in het juiste licht te zetten. Berten Fotografie is al meer dan 20 jaar specialist op vlak van productfotografie, packshots, industriële opnamen of medewerkers in hun omgeving.

Contractify

Als erkend dienstverlener voor KMO-portefeuille is Contractify gespecialiseerd in Contract Management en is de enige partij in België die zijn volledige focus heeft op het bijstaan van organisaties op vlak van contractbeheer. Vanuit onze jarenlange praktijkervaring hebben we een goede kijk gekregen op hoe een organisatie (terug) grip kan krijgen op zijn contracten. Deze kennis hebben we vertaald in een gebruiksvriendelijke cloud based software oplossing. We kunnen onze klanten niet enkel de juiste tool aanbieden maar kunnen hen eveneens ontzorgen op vlak van registratie en opvolging van al hun contracten.

STERCK magazine

Het STERCK concept zorgt via magazines, netwerkevents, video en social media voor een doorgedreven ‘match’ tussen collegabedrijfsleiders. Eentje die niet alleen informatief en entertainend is, maar vooral concreet zakelijk resultaat kan opleveren.

Teamleader

Preferred partner ‘Teamleader’ is ondertussen uitgegroeid tot de grootste en meest populaire online CRM-tool in België! Met een groot gebruiksgemak en betaalbare prijzen vereenvoudigt deze tool de commerciële planning, interne communicatie, opvolging van bestaand clienteel, projectplanning, etc.

Web Hero

Webhero is preferred partner op vlak van voorgeprogrammeerde websites dewelke het mogelijk maken om deze zelf te beheren op een eenvoudige manier. Webhero bouwt in minder dan 24 uur een website die volledig aansluit bij uw huisstijl en zet uw bezoekers aan om te mailen, te bellen, in te schrijven en zelfs te bestellen!

Futurize

Futurize is preferred partner op vlak van betaalbare apps voor kleine tot middelgrote ondernemingen! Futurize is een jong en dynamisch bedrijf dat naast een mobiele app voor bedrijven ook een volledige service op maat biedt om van deze digitale investering voor elk bedrijf een rendabele meerwaarde te maken.

Eye Trix

Een online strategie onderbouwen met video en animatie?
Eye Trix is videoproductie in de brede zin van het woord zoals bedrijfsfilms, commerciële films, event en testimonia.
Van concept tot eindproduct verzorgen we uw scenario, opnames en postproductie. Styling, grafiek en animaties worden in huis geproduceerd om een aantrekkelijke visuele communicatie te garanderen.

Voka (Vlaams netwerk van ondernemingen)

Voka is het Vlaams netwerk van ondernemingen. Voka wil als het meest nabije, invloedrijke en professionele netwerk van ondernemers en de representatieve organisatie van ondernemingen in Vlaanderen een optimaal kader creëren voor succesvol ondernemen en wil op die manier fundamenteel bijdragen tot welvaart en welzijn van zijn regio.

BD Projects

BD Projects is preferred partner voor webdesign & drukwerk op maat van elke klant! BD Projects levert professioneel maatwerk en een sterke persoonlijke ondersteuning tegen betaalbare prijzen.

Pin It on Pinterest