Skip to content

Freelance headhunters

Freelance headhunters met een hoog AQ (Adaptation Quotient)

Ben je op zoek naar een freelance headhunter om een bestaande werknemer voor een bepaalde tijd te vervangen? Of heb je operationele of strategische ondersteuning bij je rekrutering of andere HR-taken nodig? “De mensen die wij outsourcen, worden zorgvuldig geselecteerd en met regelmaat bijgeschoold door Businezz Booster, ook in hun AQ”, zegt Christophe Eggen van Businezz Booster.

Het kan wel eens gebeuren, je HR werknemer valt voor een bepaalde tijd uit. Businezz Booster kan dan een tijdelijke recruitment-expert inzetten. Dit is een recruiter die jou uit de nood helpt en de werknemer voor bepaalde tijd kan vervangen. In alle vrijheid beslis je zelf over het aantal dagen of maanden je een beroep wil doen op de ondersteuning van deze freelance headhunter.

HR outsourcing: zorgvuldige selectie van freelancers

Businezz Booster ontzorgt kmo’s en HR afdelingen van grotere bedrijven voor hun noden op korte en lange termijn. De outsourcing gebeurt met zelfstandige headhunters en/of HR business partners van Businezz Booster met een commerciële drive.

Wat doen deze Businezz Booster headhunters voor klanten?
 • Aantrekken van talent
 • Optimaliseren van interne processen
 • Kennisoverdracht en business continuïteit op lange termijn
Wanneer is dit nuttig voor jouw bedrijf:
 • Tijdelijke nood aan een recruitment expert
 • Flexibel opschalen van nodige rekruteringscapaciteit
 • Frisse kijk op rekrutering en nieuwe expertise in huis halen
 • Voor interne projecten waar je huidig recruitment team geen tijd voor heeft

 

Headhunter training met oog voor het AQ

“De mensen die wij outsourcen, worden zorgvuldig geselecteerd en met regelmaat bijgeschoold door Businezz Booster,” zegt Christophe Eggen. “Op deze manier garanderen we de kennis, het commercieel DNA en de hands-on attitude van elk van onze recruiters.”
 
“Naast hun resultaatgerichtheid beschikken ze over een hoog AQ. AQ of adaptability-quotiënt is het vermogen om met verandering om te gaan. Onze freelancers nemen op zeer korte tijd het verhaal van de klant op en boeken succes in een klimaat van snelle veranderingen. Ze zijn snel mee met de interne HR processen en tools zoals het ATS (Applicant Tracking System) en met de digitale fitheid van het bedrijf.”
 
“Ze maken stuk voor stuk het verschil met hun hunting-DNA,” vervolgt Christophe. “Ze werken resultaatgericht, dynamisch, eerlijk en proactief, de belangrijkste waarden in ons bedrijf. Eigenlijk vullen ze de vacatures van onze klanten in alsof ze voor ons zijn.”

“Eigenlijk vullen ze de vacatures van onze klanten in alsof ze voor ons zijn.”

Waarvoor kan je een beroep doen op een freelance recruiter van Businezz Booster?

 • Headhunting, inclusief attractieve vacatureopmaak
 • Implementatie van HR tech tools: ATS (Applicant Tracking System), CRM, meeting management tools, …
 • Opzetten van marketing tools en kanalen voor instroom van kandidaten
 • Screening en selectie van kandidaten
 • Optreden als ambassadeur met de nodige commerciële flair om profielen te kunnen overtuigen.
 • Operationeel en structureel (strategisch) meedenken met het bedrijf
 • Marketing ondersteuning bij Employer Branding strategie
 • Onboarding van nieuwe medewerkers: stappenplan opzetten en structureren. Bv via een plan van aanpak en via toewijzing aan de juiste interne peters of meters om nieuwe medewerkers zo snel mogelijk productief krijgen.
 • Social media beheer omtrent employer branding (testimonials medewerkers, foto’s van het bedrijf en van het team, …)

Meer over Buisnezz Booster

Businezz Booster helpt bedrijven groeien door nieuw sales talent aan te trekken, door de ontwikkeling van de interne vaardigheden en ondersteuning in de digitale transformatie. Dit doet het bedrijf via staffing van freelance recruiters, sales recruitment, coaching & training en een digital academy.
Ben je op zoek naar tijdelijke hulp voor de HR-afdeling? Freelance recruiters nodig? Bel dan met Businezz Booster, of vul onderstaand formulier in.